fbpx

Massages

Een massage is een weldaad voor lichaam en geest!  Laat je meevoeren in een ontspanning op zachte klanken en in warme oliën en droom weg.

 • Zorgt voor soepele spieren
 • Verbeterd je bloedcirculatie
 • Versterkt je immuunsysteem
 • Verhoogd je natuurlijke weerstand
 • Stimuleert je spijsvertering
 • Helpt om je hoofd leeg te maken
 • Zorgt dat je stress en spanning los kan laten

Wanneer je door omstandigheden in het dagelijkse leven stress en spanning ervaart, is een ontspanningsmassage erg fijn. Stress kan de oorzaak zijn van de meest uiteenlopende gezondheidsklachten, zoals:

 • Pijn en chronische pijn
 • Stijve en pijnlijke spieren
 • Rugpijn
 • Nek- en schouderklachten
 • Hoofdpijn en migraine
 • Emotionele disbalans

Wat maakt onze massages uniek:

Om tot diepe ontspanning te komen, is rust en stilte belangrijk. Tijdens de massages wordt daarom door de masseuse niet gesproken, zodat u volledig ontspanning kunt ervaren. 

Aromatherapie van DoTerra

Zachte verlichting

Zachte SPA ontspanningsklanken van Treatments

Vooral behandelen wij u met een liefdevolle zorgzaamheid 


Ontspanningsmassage
Een ontspanningsmassage is een massage waarbij je volledig tot rust komt. Je lichaam wordt gemasseerd met rustige strijkbewegingen. Als er ergens spanning zit, wordt op die plek extra gekneed om te spieren los te maken. Deze technieken stimuleren de doorbloeding van de huid, bindweefsel en het spierweefsel. Een ontspanningsmassage kan verlichting brengen en de pijn doen verzachten en in sommige gevallen zelfs (tijdelijk) laten verdwijnen. Een ontspanningsmassage kan uiteraard ook werken zonder dat je fysieke klachten hebt. Naast de genoemde voordelen, zorgt een ontspanningsmassage namelijk ook voor het herstel van het zelf genezend vermogen van ons lichaam. Tijdens een ontspanningsmassage vloeien spanningen die in voorbije periode werden opgebouwd weg en komt de geest tot rust. De massage werkt ook preventief en zorgt dat stress en vervelende situaties makkelijker losgelaten kunnen worden en niet opgeslagen worden in het lichaam.
Zwangerschapsmassage

De zwangerschapsperiode is een mooie bijzondere tijd, waarin er veel verandert in je lichaam. Zo zijn er fysieke en hormonale veranderingen. Veel voorkomende lichamelijke klachten zijn pijn in de rug en nek, vocht vasthouden, bekkenklachten, kramp in de kuiten en slecht slapen.

Aandacht en massage kunnen een zeer belangrijke rol spelen bij directe verlichting van pijn en ongemakken tijdens de zwangerschap. Een massage laat je de zwangerschap bewuster ervaren. De voordelen van een zwangerschapsmassage zijn dat je je immuunsysteem versterkt, de bloedcirculatie verbetert waardoor zuurstof, voedings- en afvalstoffen sneller door het lichaam vervoerd worden. Ook werkt een massage kalmerend, ontspannend het en geeft het je een geluksgevoel!

Je hebt bij ons de keus hoe jij gemasseerd wilt worden:
Complete lichaamsmassage op het HydroMed kussen: Je ligt dan met je rug op een warmtekussen, gevuld met warm water. Dit geeft onmiddellijk een ontspannend gevoel. Op deze manier kan ook je rug gemasseerd worden. Je rug, nek, schouders, armen, benen en voeten worden gemasseerd met warme olie naar keuze. We sluiten de massage af met een verzorgende dagcrème op je gezicht en natuurlijk een fris glas water met chocolade! Deze massage is een weldaad voor je lichaam en geest!

Stoelmassage: Zoals de naam al zegt zit je bij deze massage op een stoel maar heerlijk comfortabel! Bij deze massage worden je rug, armen, nek en hoofd gemasseerd. Het voordeel van deze massage is dat je niet al je kleren uit hoeft en toch een heerlijk ontspannende massage kunt ontvangen.

Zijligging: Op deze manier kun jij een complete lichaamsmassage ontvangen. Tijdens de massage op de massagetafel wordt je hele lichaam gemasseerd. Tijdens de massage wissel je één keer van zijde.

Belangrijk om te weten: zwangerschapsmassage is te boeken vanaf 13 weken zwangerschap en mag niet gegeven worden bij hoge of lage bloeddruk, hartklachten, trombose of als je spataders hebt.

AromaTouch
Heb jij last van stress, spanning, zit je tegen een burn-out aan of wordt het echt tijd dat jij even op de uit-stand gaat omdat je altijd maar aan staat? Dan is de AromaTouch massage dé massage voor jou! Tijdens deze massage word je gemasseerd met 8 verschillende etherische olie van DoTerra. Etherische olie wordt direct opgenomen door de huid en heeft een krachtige werking. Neem bijvoorbeeld de lavendel, deze olie is ontspannend, verzachtend & helend voor de huid. Daarnaast vermindert het angst en ondersteunt bij allergieën.
Hotstone massage
Hotstone massage is een volledige lichaamsmassage waarbij gebruik gemaakt wordt van warme stenen. Het doel is om te zorgen voor volledige ontspanning van het lichaam. Het heeft onder meer een diep ontspannend effect op het zenuwstelsel, dat dagelijks door vele stressoren uit balans gebracht kan worden.
Indiase Hoofdhuidmassage
De Indiase hoofdhuidmassage bevordert nachtrust, verlicht pijn en stijfheid en zorgt ervoor dat stress afneemt. Bij de massage wordt met zachte en stevige massagebewegingen voor gezorgd dat blokkades worden opgeheven en dat je vrijwel meteen een aangename ontspanning voelt. Deze massage geeft ontspanning en verlicht hoofdpijn.
Gezicht, hals, decolleté en nek
Dé favoriet uit de klassieke schoonheidsbehandelingen en daarom nu ook apart te boeken. Heerlijk uitgebreid met enkel zachte ontspanningsmuziek op de achtergrond.
Maak een massage afspraak
Klik op de button "Uw afspraak"om eenvoudig een afspraak in mijnsalon.nl te maken.