fbpx

Huid oneffenheden

Bij Cosmedic Team verstaan we onder huidoneffenheden onder andere ouderdomswratten, steelwratten (fibromen), gerstekorrels (milia) en gele samenvloeiende vlekjes rond de ogen. Deze huidoneffenheden komen het meest voor op het gezicht, de hals, decolleté, oksels en onder de borsten. Vaak worden ze als storend ervaren. Gelukkig kunnen we bij Cosmedic Team hier wat tegen doen!

Hoe ontstaan Huidoneffenheden?

Er is helaas geen bekende reden waarom huidoneffenheden optreden, met name bij steel- en ouderdomswratten is er vrij weinig informatie hierover. Wel spelen er genetische factoren mee en langdurige blootstelling aan de zon kan de huid beïnvloeden. Gerstekorrels daarentegen is wel meer over bekend. Dit is een wit hard bultje op de huid. Deze komt door een verstopping in de talg- of zweetklieren waardoor er een verstopping ontstaat en komen veel voor rond het ooglid. Deze kunnen zelf verdwijnen maar weg laten halen is ook mogelijk!

Verwijderen van oneffenheden
D.A.S plasma lift

De DAS is een cosmetisch behandelapparaat, wat werkt op basis van plasma. Deze innovatieve en volledig veilige behandelmethode is ideaal voor het behandelen en verwijderen van esthetische en dermatologische huid indicaties. Door middel van de plasma die puntsgewijs op de huid wordt toegepast, trekt de huid samen en ontstaat er een liftend effect zonder littekenweefsel. Zeer geschikt voor het verwijderen van ouderdom- en steelwratjes, op een snelle manier. U ziet direct resultaat!

Coagulatie

Coagulatie of coaguleren, is een methode waarbij een warme pen geladen met stroom de huidoneffenheden de oneffenheden als het ware wegbrandt. Het is een veilige methode die uiterst geschikt is voor kleine oppervlakken. Coagulatie kan gebruikt worden bij alle oneffenheden en biedt direct resultaat!

KTP laser

De huidtherapeut behandelt angiofibromen ( mooi woord voor wratten) en andere verheven plekjes/bultjes met de KTP  laser. Dit is dezelfde laser die gebruikt wordt bij pigment- en vaatbehandelingen. De kenmerken van deze laser soorten is dat het weefsel dusdanig wordt verhit waardoor de angiofibroom verbrand wordt. Omdat de laser selectief te werk gaat wordt het omliggende weefsel niet beschadigd. Deze laser is geschikt voor steel- en ouderdomswratten, bultjes en andere oneffenheden. Er zijn 2 tot 3 behandelingen nodig, dit verschilt per persoon en de oneffenheden die verwijderd worden.

Ervaart u zelf oneffenheden die storend zijn en wilt u er graag van af? Klik hier om vrijblijvend een afspraak te maken voor een consult, of om een behandeling in te plannen. Wilt u meer informatie? neem dan contact met ons op!