fbpx

Huidverjonging

Bij Cosmedic team bieden wij diverse behandelingen aan met verschillende methodes om de huid te vernieuwen en te verjongen.

Huidveroudering is een proces wat iedereen meemaakt en ook niet kan vermijden. Helaas in sommige gevallen gaat het sneller of is het storend in het uiterlijk. Bij cosmedic team helpen we jou op weg naar Beautiful Aging!

 

D.A.S  Medical Plasma Lift 

De DAS is een cosmetisch behandelapparaat, wat werkt op basis van plasma. Deze innovatieve en volledig veilige behandelmethode is ideaal voor het behandelen en verwijderen van esthetische en dermatologische huid indicaties. DAS-plasma zorgt voor een verstrakkend, liftend en verjongend effect. Eén of meerdere behandelingen geven direct zichtbare resultaten en hebben tegelijkertijd een positief effect op lange termijn. Stuur vrijblijvend een bericht voor informatie!

Mesoestetic Global Eyecon Kuur

De ogen zijn een kwetsbaar gebied en daarom ook gevoeliger voor huidveroudering. De huid rondom de ogen bevat minder vocht en sebum, wat de oogcontouren gevoeliger maakt voor lijntjes, rimpeltjes, kringen, huidverslapping en wallen. 

Met de D.A.S plasma lift ontwikkeld door mesoestetic kunnen wij donkere kringen, droogtelijntjes,  kraaienpootjes en wallen aanzienlijk verminderen!

Maak een afspraak of stuur ons een bericht voor meer informatie

Microneedling gezichtszone

Een techniek die stijgt in populariteit bij huidverjonging. Het principe van micro needling is dat er door middel van fijne naaldjes kleine verwondingen worden aangebracht aan de huid, waardoor het natuurlijke wondhelingsysteem van de huid in werking treedt. Het resultaat is dat het stimulerend werkt om nieuw en meer collageen aan te maken.

Onderzoek laat duidelijk zien dat dit de groei van elastine en collageenvezels stimuleert. Doordat de huid ouder wordt verminderd het aantal elastine en collageenvezels in de huid. De micro needling behandeling heeft een positief effect op rimpels, verslapping, wallen, littekens, pigmentvlekken, grove poriën en acne littekens. De werkstoffen dringen dieper de huid in doordat deze behandeld wordt met de micro needling roller.

Microneedling maakt huidverjonging mogelijk!

Bindweefsel massage gezichtszone

Bij Cosmedic team voeren we bindweefsel massages uit voor diverse zones in het lichaam. Bindweefsel is een belangrijk onderdeel van ons grootste orgaan: de huid! Onderhuids bindweefsel ligt onder de opper- en lederhuid. Dit is ondersteunend weefsel dat voorkomt in ons hele lichaam. Het houdt ons lichaam in vorm, geeft stevigheid en houdt het soepel!

Bindweefselmassage kan ook op het gezicht toegepast. De massage zorgt voor afvoer van afvalstoffen in de huid waardoor de huid weer strakker wordt. Daarnaast wordt de huid weer soepeler en egaler, waardoor het de contouren van de jonge huid weer terug krijgt.  Een fantastische manier om de huid een verjongende uitstraling te geven zonder ingreep. 

Naast deze behandelingen hebben we ook gezichtsbehandelingen d.m.v peelings en serums om de huidverjonging te bevorderen. De huidverjongende peeling en de huidverjongende Skin Booster zijn favoriet bij onze klanten! Hier gebruiken wij producten o.a. van Image skincare en Skin for Skin, welke ook in de webshop te vinden zijn. 

Wil jij je huid verjongen? Vraag vrijblijvend om advies of maak meteen hier een afspraak!