fbpx

EpilXcell bij donsbeharing

De rem op het terug groeien van haartjes

 Donsbeharing verwijderen is een wens van vele vrouwen die het storend vinden in hun gezicht of gelaat. Gelukkig is er door een uiterst nauwgezet onderzoek op gebied van ontharing een nieuwe methode ontwikkeld die snel en effectief de donsharen verwijderd, namelijk Epil Xcel!

Wat doet EpilXcel?

Het doel van Epil Xcel is het haartje in zijn anagene fase af (groeifase) wanneer de keratinocyten (cellen die keratine vormen) zich in een vermenigvuldigingsfase bevinden af te remmen.

De haren worden bij deze methode eerst geharst en daarna volgt een sterk haargroei remmend serum. Thuis behandelt u de huid 5 dagen (2 x per dag) na met een haargroei remmende creme. Donsbeharing verwijderen kan dus gemakkelijk en snel thuis worden uitgevoerd!

Sugar wax 

Met Skin Candy, zal iedereen een aangenamere ontharing ervaren:

Met onze zoete methode wordt het haar verwijderd in zijn groeirichting, waardoor het haar dieper uit de follikel te verwijderen is. Zo kunnen we voorkomen dat het haar in de follikel breekt en dus kunnen we het aantal ingroeiende haren minimaliseren.

Omdat het haar wordt verwijderd in de natuurlijke groeirichting, is de behandeling veel zachter en aangenamer voor je klanten.

Harsproducten kleven ook aan levende huidcellen, waardoor de procedure pijnlijk is en de huid geïrriteerd raakt. Dit gebeurt niet met Skin Candy, omdat de pasta wateroplosbaar is – het glijdt over levende huidcellen, het verwijderd dode cellen van het huidoppervlak en het maakt de huid gemakkelijker te behandelen na de ontharing.

 Scandinavian Skin Candy pasta is puur natuur. Het is zelfs eetbaar en heerlijk. Alle pasta’s zijn 100% veilig en uiterst huidvriendelijk.

Aangezien de pasta is gemaakt van puur natuurlijke ingrediënten en geen conserveringsmiddelen of andere toevoegingen bevatten, is het veilig om te gebruiken, zelfs voor klanten met een allergie, droge psoriasis en droge jeukende eczeem.

Onze pasta’s hebben een zeer hoge concentratie van suiker die de groei van bacteriën in de pasta voorkomt. Door toevoeging van xylitol bevat de pasta suikeralcoholen, die de pasta ook hydraterend en antibacterieel maken.

Klantervaring

Annie is een vrolijke meid van 16 jaar. Ze heeft wat donsbeharing op de bovenlip en sinds iemand daar wat van gezegd heeft, vindt ze het storend. Ze voelt zich hierdoor onzeker. Annie komt bij ons voor de Epil Xcel-methode. Hierbij worden de storende haartjes pijnloos en snel verwijderd, zorgt een speciaal serum ervoor dat de haargroei enorm vertraagt en uiteindelijk zelfs verdwijnt. Na een behandeling is de huid een klein beetje rood, dit trekt binnen twee uur weer weg.

Na vier behandelingen is Annie enorm tevreden. De haargroei is met de helft verminderd, de haartjes zijn lichter van kleur geworden en veel minder zichtbaar. Ze is tevreden en kan stoppen met de behandeling.

Annie betaalde € 27,- per behandeling en haar ouders krijgen de behandelingen vergoed van hun verzekeraar.