fbpx

Acne

Acne is een veel voorkomende huidaandoening. Er bestaan verschillende soorten acne en er zijn diverse oorzaken voor acne aan te wijzen. Het is dan ook logisch dat er diverse producten en behandelingsmethoden gebruikt worden bij de behandeling van acne. Wij maken samen met u een plan van aanpak om te kijken welke behandeling het beste bij u past!

Wat is Acne?

Acne is een chronische ontsteking van de talgklieren waarbij mee-eters, pukkels en puistjes ontstaan. De huid produceert meer en dikkere huidsmeer of talg. Als zich te veel talg afscheidt, kan het zich ophopen en raakt de porie verstopt. In de talgklieren bevinden zich bacteriën, die zich snel kunnen vermenigvuldigen. Door de opgehoopte talg en de irritatie door de bacteriën scheurt de holte open en zo komen de irriterende stoffen weer bij de aangrenzende huid waar er nieuwe ontstekingen door ontstaan. 

Zorgvuldig behandelen

Het onzorgvuldig uitdrukken van puistjes of aan de puistjes krabben, bevordert de ontsteking om verder te verspreiden. Daarom is het belangrijk om de acne zorgvuldig te laten behandelen door specialisten, zoals de specialisten van Cosmedic team!

De oorzaak, ernst en manier van behandeling is bij iedereen verschillend en daarom wordt je individueel op jou huid geholpen: er is geen vaste behandeling voor acne, we kijken wat het beste effect bij jou heeft. Kijk de onderstaande video voor alle informatie hoe we jou acne vrij krijgen bij Cosmedic team!

Wil jij graag acne vrij worden, irritaties verminderen of acne littekens verwijderen? Neem contact met ons op voor een advies gesprek! We werken met verschillende peelings en gezichtsbehandelingen voor het bestrijden van acne en daarnaast kunnen we met verschillende technieken de achtergebleven littekens verminderen en zelfs verdwijnen. 

Klik hier om een afspraak te plannen voor vrijblijvend advies of een behandeling!