fbpx

IPL ontharen

IPL ontharen staat voor Intense Pulsed Light; een behandeling waarbij we met een laser lichtpulsen op de huid toepassen. Deze lichtenergie wordt door het melanine (pigment)zullen het haar en de haarwortel absorberen en omzetten in warmte. Dit zal als gevolg het haarzakje vernietigen waardoor het niet meer zal terugkeren. Definitief haarvrij bij cosmedic team!

Medcos IPL 

Niet meer scheren, epileren, harsen of waxen, geen stoppels meer en geen ingegroeide haartjes bij je oksels, bikinilijn of rug: dát is wat de MedCos IPL methode voor jou kan betekenen.  IPL ontharen is een behandeling van zeer hoge kwaliteit.

De MedCos IPL behandeling berust op absorptie van licht door het haarpigment, hierdoor worden de beste resultaten bij donker haar gezien. Definitief ontharen is op elk lichaamsdeel eenvoudig, snel en vrijwel pijnloos mogelijk.

Tijdens de behandeling worden alleen de haren getroffen die in de groeifase verkeren. De meeste haren bevinden zich echter in de zogenaamde rustfase. Pas als deze haren in de groeifase komen zijn ze ontvankelijk voor een behandeling. Gemiddeld zijn 8 behandelingen nodig voor een bevredigend eindresultaat, een haarreductie van 80% tot 90%.

Wij adviseren elk jaar 1 à 2 onderhoudsbehandelingen om het resultaat optimaal te houden, omdat er altijd enkele haartjes na een lange rustperiode weer in de groeifase zullen komen.

Het aantal behandelingen zijn per persoon verschillend, afhankelijk van het haartype, de kleur en ook de hormonale invloed speelt een rol.

 

 

Wil jij ook definitief haarvrij zijn? IPL biedt je een leven lang haarvrij zonder een pijnlijk of invasief proces. Na een behandeling kan je gewoon weer verder met je dag! Een behandeling duurt ongeveer 15-20 minuten en daarom ook makkelijk in te plannen.

Klik hier om een afspraak te maken!