fbpx

Huidverbetering

Alle behandelingen zijn bedoeld voor het beter uit laten zien van het gelaat, of de huid. Maar met huidverbetering hier bedoelen we het verbeteren van de structuur en de conditie. Hier spreken we niet over echte huidproblemen, maar eerder storende factoren zoals grove poriën, een doffe huid, een vette of droge huid en een lichte mate van eczeem of pukkeltjes.

De huidverbeterende behandelingen zijn dus lichte behandelingen voor niet problematische of intensieve huidaandoeningen.

mandelic peeling

De mandelzuurpeeling is een alfahydroxyzuur (AHA) gebaseerde gezichtspeeling op basis van bittere amandelen. Het wordt beschouwd als een ‘oppervlakkige’ peeling, wat betekent dat het een van de zachtere chemische peelings is die beschikbaar zijn. Dit milde zuur is echter geen luilak – in combinatie met zijn antibacteriële eigenschappen is deze peeling perfect voor alle huidtypes, vooral die met een gevoelige huid. Het is een zachte, maar grondige peeling, waardoor uw huid  een mooie gezonde gloed krijgt. Het verwijderd oppervlakkige oneffenheden en verfijnt de poriën. Een heerlijke peeling voor iedereen!

 

Chinese Kruiden peeling

 Op basis van chinese kruiden, is deze milde peeling een  behandeling die voornamelijk bedoeld is voor oppervlakkige huidverbetering, zoals onzuivere vette huid met mee-eters, grove poriën, littekens,  slecht doorbloedende (rokers) huid, rosacea, pigmentvlekken, gevoelige, allergische  en de donkere huid.
Verder is het voor alle huidtypen geschikt. De peeling heeft een therapeutische en verjongende werking en geen van de huidlagen wordt aangetast. Een heerlijke behandeling waarna de huid straalt en zichtbaar egaler is geworden. Ook is deze peeling erg fijn voor de huid met acne!

Naast de mandelic en chinese kruiden peeling, hebben we nog meer verschillenden: we kijken welke het beste bij jouw huid en wensen past. Daarnaast passen we ook microneedling toe voor huidverbetering lees er hier meer over.

Wil je een afspraak maken? Klik hier om meteen een afspraak bij ons in te boeken!