fbpx

IPL ontharen

IPL ontharen bieden wij bij Cosmedic Team al ruim 10 jaar. We zijn gestart met ELOS en werken momenteel met MEDCOS. Ons apparaat wordt steeds vernieuwd en bijgesteld met de laatste updates. IPL werkt goed bij donkere (van donkerblond tot zwart) beharing.

IPL Haarverwijdering

Nooit meer scheren, epileren, harsen of waxen, geen stoppels meer en geen ingegroeide haartjes op uw oksels, bikinilijn of rug: dát is wat de MedCos IPL-methode voor u kan betekenen. U bent verzekerd van hoogstaande kwaliteit en een optimale service.

Hoe werkt het?

IPL is een ontharingsmethode die werkt door middel van een puls van licht. De puls wekt warmte op in de haarzakjes en vernietigt deze, waardoor er nooit meer een haartje terug kan groeien. Definitief ontharen is op elk lichaamsdeel eenvoudig en vrijwel pijnloos mogelijk met de MedCos IPL-methode. Het is bovendien snel. Zo is de gemiddelde behandeltijd voor het definitief ontharen van oksels of bikinilijn slechts vijf minuten.

Haargroei stadia

Om het haarzakje te kunnen bereiken is geleiding via het pigment in de haar nodig. In de stadia 2 en 3 (zie illustratie) is het haarzakje niet bereikt en kan deze weer een nieuwe haar aanmaken. Daarom zijn er meerdere behandelingen nodig. 

Behandelingen

IPL bieden wij aan in losse behandelingen en in kuren.

Oksels Haarvrij en egaal:
Dit is een kuur van 8 behandelingen waarbij we niet alleen door middel van IPL en epilXcell de haren verwijderen, maar ook de donkere waas onder de oksels door middel van verhelderende peels en producten.

5+1 strippenkaart:
Dit is een strippenkaart van 6 behandelingen waarbij de 6e behandeling gratis is. Deze strippenkaart is te gebruiken voor elk gebied.