fbpx

Cosmetische medische ingrepen door een Arts

Cosmetische ingrepen zijn ook mogelijk bij Cosmedic Team!

Cosmetische artsen van de WOW factory komen bij ons langs in de praktijk om deze uit te voeren. De ingrepen worden alleen door deskundigen met een medische achtergrond toegepast , omdat de behandelingen vaak intensiever of onderhuids zijn.

U hoeft niet naar de kliniek te gaan, maar kunt op Urk in onze praktijk langskomen voor een cosmetische ingreep!

Klik voor de website van The WOW factory
Dr Jannine Wilpshaar
Jannine (1968, op de foto rechts) heeft in Groningen Geneeskunde gestudeerd. Hierna heeft ze voor Organon gewerkt als International Medical Advisor. Vervolgens is ze in het Leids Universitair Medisch Centrum gepromoveerd op wetenschappelijk onderzoek in de Haematologie/Verloskunde. Sinds 2006 is ze BIG geregistreerd Gynaecoloog (BIG-nummer: 39043985801) in Friesland.
Drs Elvira Serlier
Elvira (1967, op de foto links) heeft in Groningen Geneeskunde gestudeerd. Daarna heeft zij gedurende 2 jaar lang gewerkt als arts-assistent Gynaecologie/ Obstetrie in het Academisch Medisch Centrum Groningen. Gecombineerd met wetenschappelijk onderzoek naar stuitbevallingen. Na haar opleiding tot medisch specialist werkt zij vanaf 2002 in Friesland als BIG geregistreerd Gynaecoloog (BIG-nummer: 29041596701).

Cosmetische behandelingen

Op locatie kunnen kleine ingrepen worden gedaan zoals injectables met botox, fillers en hyaluronzuur. Daarnaast is het behandelen met PlexR ook mogelijk in de praktijk wanneer Dr. Babak aanwezig is. 

Voor grotere cosmetische ingrepen, zoals een liposuctie van zones in het lichaam is het mogelijk om de intake te doen bij ons in de praktijk. De daadwerkelijke behandeling zal plaatsvinden in de kliniek van Dr. Babak.

Fillers

De meeste fillers die worden gebruikt zijn op basis van hyaluronzuur, een natuurlijk bestanddeel van de huid dat af zal nemen naarmate we ouder worden met dehydratatie tot gevolg.

Op basis van hyaluronzuur blijft een filler na injectie meestal tussen 6 en 12 maanden zitten, afhankelijk van een aantal factoren waaronder het product en de zone van injectie. Na de behandeling zullen de lijnen in uw gezicht vlakker en minder opvallen.

Deze ingreep is geschikt voor de behandeling van de lippen, na de behandeling worden uw lippen voller en meer uitgesproken.

Botox (Botuline Toxine)

Botuline Toxine wordt gebruikt om de spier te ontspannen, waardoor rimpels verminderen en uitdrukkingsrimpels vervagen. Botuline Toxine wordt vaak gebruikt bij herhaalde spierbewegingen, zoals bij fronsrimpels, voorhoofdrimpels en kraaienpootjes.

Het resultaat is een zachte en natuurlijke gelaatsuitdrukking met behoud van de normale mimiek. Alleen de ingespoten spieren ontspannen de andere gelaatsspieren blijven natuurlijk.

Het resultaat van de botox blijft ongeveer 3 tot 6 maanden zichtbaar, dit verschilt echter per individu, Dr. Babak zal hier ook over adviseren.

Plexr

PlexR Soft Surgery is een veilige en innovatieve methode voor non-invasieve medisch-cosmetische behandelingen. De methode werkt op basis van een elektrische spanningsboog met geladen geïoniseerde plasma. De huid wordt puntsgewijs aangeraakt zonder direct huidcontact waardoor de overtollige huid zal verdampen.

De methode is geschikt voor ieder huidtype en alle leeftijden. PlexR zetten we in voor voor diverse doeleinden.  Bijvoorbeeld als alternatief voor een chirurgische ooglidcorrectie en het verwijderen van overtollig huid.

Het geeft een liftend effect voor zones zoals de kaaklijn, hals, mondhoeken, wenkbrauwen etc. Tevens is PlexR geschikt voor huidproblemen zoals acne, littekens, pigmentvlekken, wratten, ouderdomsvlekken, tatoeage verwijdering, donkere kringen, xanthelasma en striae.

profhilo

Profhilo is een anti-aging behandeling met puur hyaluronzuur.  Profhilo stimuleert elastine (rekbaarheid), collageen (stevigheid) en onderhuids vet. Hierdoor wordt de huid gelift, gehydrateerd, fijne lijntjes worden verminderd en poriën worden verfijnd. Het hyaluronzuur activeert het huideigen elastine en collageen, dit zorgt ervoor dat de huid verbetert, maar het uiterlijk niet veranderd.

De behandeling is niet alleen geschikt voor het gezicht, maar ook voor de hals, het decolleté, de handen en de buik. De behandeling is pijnloos en na de tijd is het niet zichtbaar dat u een behandeling heeft gehad.

Voor het beste resultaat is er meer dan 1 behandeling nodig, dit kan het beste door elke 6 maanden de behandeling te herhalen. Het resultaat is een stevigere, meer stralende en schitterende huid. Dit is ongeveer na 8 weken zichtbaar. 

Wil jij graag een cosmetische ingreep op locatie of een intake over verdere cosmetische behandelingen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!