fbpx

Huidverstrakking

Huidverstrakking is een resultaat wat we kunnen behalen d.m.v  verstrakkende en verjongende behandelingen. Met de  onderstaande beschreven behandelingen krijgt de huid de volume en de contouren terug; De in verslapping vermindert en de huid ziet er weer stevig en jong uit!

Deze behandelingen zijn specifiek gericht op het verstrakken van de huid. Ze geven dus het beste resultaat!

Plexr (door Dr. Babak)

Plexr verhit de huid waardoor  deze samentrekt met als gevolg het aanzetten van  celvernieuwing en collageenaanmaak. U krijgt dus niet alleen een lift in het behandelde gebied, maar ook een huidverbetering! De energiepulsen dringen door tot in de diepere lagen van de huid, wat de eigen collageen zal stimuleren. Plexr zetten we bij Cosmedic Team in voor de volgende gebieden: boven / onderoogleden, kraaienpootjes, wenkbrauwlift, lijntjes rondom de mond en lijntjes in de hals.

Een ooglidcorrectie zonder operatie!

Jessner Peeling

De Jessner Peeling is een intense chemische peeling en uitermate geschikt voor acne vulgaris, huidveroudering, hyper-pigmentatie, acne-littekens, voor een doffe en matte huid en bij rimpels.

De Jessner Peeling is een intensieve peeling om de huidstructuur te verbeteren en de kleur van de huid te egaliseren. Kleine pigmentvlekjes verdwijnen, poriën worden kleiner en de huid oogt strakker doordat de huidfuncties worden geactiveerd. De Jessner Peeling behandelt de huid diep.

TCA Peeling

Een Trichloorazijnzuur (TCA) peeling is een chemische peeling. Een TCA peeling wordt in verschillende concentraties en dieptes gebruikt.

Deze kan goed zijn voor zowel oppervlakkige, maar ook medium diepe en diepe peeling. Bij deze peeling is het erg belangrijk dat we de juiste diepte raken door de chemische stoffen: te oppervlakkig of te diep kan tot ongewenste resultaten leiden.

Bij Cosmedic team voeren professionals deze intensieve peeling uit waardoor u het gewenste resultaat zal behalen!

Fractional Laser

Steeds vaker wordt de laser ingezet voor het verjongen van de huid. Met de Fractional Laser behandeling met de Erbium YAG laser behandelen we de huid door middel van ‘fracties’, waarmee we kleine gaatjes aanbrengen in de huid.

Deze behandeling is veilig voor ieder type huid en zullen we voornamelijk toepassen op de huid en de decolleté. De laser bevordert de aanmaak van collageen, wat de huidverstrakking en verjonging laat starten.  Fijne rimpels en lijntjes worden aangepakt, net als acne littekens en pigmentvlekken.

Geïntresseerd geraakt in een behandeling voor huidverstrakking? Bel of mail ons voor meer informatie, of klik hier om meteen een afspraak te maken!