fbpx

Cryolipolyse

Heeft u last van overtollig vet dat met sporten er moeilijk af te krijgen is? Ontdek cryolipolyse (plaatselijk vet bevriezen), een veilige en effectieve methode wat het vet in de  probleemzones verminderd. Cryolipolyse wordt ook wel de natuurlijke manier van liposuctie genoemd.

cryolipolyse

Wat is cryolipolyse (vet bevriezen)?

Cryolipolyse oftewel vet bevriezen is dé nieuwste methode op het gebied van vet verwijderen. Bij de cryolipolyse behandeling wordt plaatselijk vet verminderd door middel van koeling. Deze behandeling is perfect voor mensen die bijvoorbeeld hardnekkige vetophopingen hebben die er moeilijk afgaan met sporten of diëten.

Hoe werkt de behandeling?

Met cryolipolyse gaan we plaatselijk hardnekkig vet verminderen door middel van bevriezing. De lokale vetcellen worden bevroren tot -9 graden celcius, waardoor de vetcellen kapot gaan en als gevolg door de lever afgebroken worden en afgevoerd. De vetcellen keren (als u een gezonde leefstijl behoudt)

Door diëten en sporten verdwijnen vetcellen niet, ze worden alleen kleiner.  Met de cryolipolyse gaan we vetcellen aan kou blootstellen waardoor ze kristalliseren. Vervolgens gaat het lichaam hiermee aan de slag. De beschadigde vetcellen worden op natuurlijke wijze door het opgeruimd. Deze behandeling is wetenschappelijk bewezen effectief!*

            Voor                           Na
 
Welke zones van het lichaam kunnen behandeld worden met cryolipolyse?
  • Lovehandles
  • Onderkin
  • (Onder)buik
  • BH uitstulpingen / rugvet
  • Vet bovenarmen
  • Dijen
  • Bovenbenen
  • Armen
Wat maakt Cosmedic Team uniek?

Bij Cosmedic Team gebruiken wij de Classys – Clatuu Alpha. Dit is het krachtigste apparaat voor vetbevriezing en als beste getest. De Clatuu Alpha maakt gebruik van een sterk vacuüm, zodat de huid en het plaatselijke vet optimaal naar binnen gezogen.

De Clatuu Alpha heeft verschillende behandelkoppen zodat elke zone optimaal behandeld wordt. Daarnaast koelt de Clatuu Alpha veel sterker dan de meeste apparaten; het vet koelt af tot wel -9 graden celcius. Waarbij andere apparaten de behandelkoppen alleen onder en boven koelen, heeft de Clatuu een koeling van 360 graden.

Afspraak maken?

Klik hier om meteen in de agenda een afspraak te maken voor een advies gesprek voor de cryolipolyse behandeling. Vragen of meer informatie gewild? Bel of app ons op 06-51640242 of stuur een mail naar info@cosmedicteam.nl!