Shop

Glow boost treatment at home

Glow boost treatment kit geschikt voor een gezichtsbehandeling voor thuis.

45.00

Kan jouw huid wel een extra boost gebruiken? Met deze Glow boost treatment kit ben je na 20 minuten helemaal ready to go! De cleanser van de ILUMA lijn van Image, verwijdert de dode huidcellen en de dofheid van het gezicht, waarna het Get me glowing! Sheetmasker van Skin for Skin de huid maximaal kan voeden met het zuiverende en ontstekingsremmende serum. Daarnaast exfolieert het masker de huid na, wat resulteert in een zijdezachte, gehydrateerde en glowy huid. Een heerlijke gezichtsbehandeling makkelijk thuis uit te voeren. Door de kalmerende en exfolierende werkingen in het masker en de cleanser is deze treatment ook uitermate geschikt voor de acne gevoelige huid of de huid met veel oneffenheden.

Image ILUMA- Intense Brightening Exfoliator

Deze cleanser biedt een effectieve, maar milde reiniging waardoor dit geschikt is voor ieder huidtype. Onderdeel van de hoofdingrediënten zijn Smart Sensing Beads, wat een milde scrub technologie is en de huid dus niet beschadigd. Leuk feitje: bij teveel druk op de huid lossen deze op. Een ideale bescherming van het gezicht dus! Een blend van natuurlijke extracten beschermt daarnaast de huid en zorgt voor een egale, stralende look!

Skin for Skin – Get me glowing! Sheetmasker

Een revolutionair sheetmasker met ultra fijne vezels, voor een zijdezacht gevoel op je huid. Ontworpen om 100% perfect aan te sluiten op de huid, zodat het serum diep de huid in kan dringen en de huidbarrière herstelt. Dit masker heeft een zuiverende, kalmerende en ontstekingsremmende werking door het ingrediënt wilgenbast extract. Het masker bevat hyaluronzuur en arginine, waardoor het de huid een flinke hydratatie boost geeft. Het fytine zuur in dit masker heeft een exfoliërende werking en verwijdert de dode oppervlakte huidcellen. Resultaat? Een zijdezachte, gehydrateerde huid met een ultimate glow!

Luxe drinkfles

Deze limited edition thermosfles van Image zorgt ervoor dat jij heel de dag lang gemakkelijk gehydrateerd blijft. met een inhoud van 750 mL is de fles handig op te bergen in de tas. Liever koffie of thee? geen probleem! De fles houdt het drinken zo koel of zo warm mogelijk.